Trending Topics in NYC: SexyBaseball   SomebodyToCon   wecantdateif   SomethingIGetAlot   FreshmanAdvice   Adrienne   FaceTime   Chrissy   Trynna   New York  
in Los Angeles beforeIDieIwanna   SexyBaseball   uclaflood   FreshmanAdvice   FaceTime   Vin Scully   U.S. Open   oomf   Finding Carter   UCLA  
in London BamShiningStar   SomebodyToCon   MyBiggestInsecurity   welovejoesvoice   ShareaCokeWithCam   Usain Bolt   London   Zaha   Israel   BANG BANG  

What people are saying about Weather Atlanta ... 

View Weather Atlanta news on

twitterfriendfeedidenti.caGoogle NewsYahoo NewsThe BlogsYouTubeWikipedia

Show all

Weather Atlanta stories on Yahoo! News.

LSN Mobile Launches Local on the Go™ Mobile App for Consumers 29 Jul 2014

ATLANTA--(BUSINESS WIRE)--LSN Mobile Launches Local on the Go™ Mobile App for Consumers. Consumers in major U.S. cities now have local news, weather and sports at their fingertips in a single app.

Santana, Gattis lead Braves to 2-0 win over Padres 28 Jul 2014

Ervin Santana knew in the very first inning his slider would be tough to hit.

Tucson, AZ | Continuous News and Weather 28 Jul 2014

Cooperstown got a little tougher and a lot louder Sunday afternoon as managers Tony La Russa, Bobby Cox and Joe Torre were inducted into the Baseball Hall of Fame alongside Greg Maddux, Tom Glavine and Frank Thomas.

Defending champ Isner to face Sela in Atlanta final 26 Jul 2014

Top seed and defending champion John Isner reached his fourth Atlanta ATP final in five years with a straight-sets victory over fellow American Jack Sock. Isner, ranked 12th in the world, broke the unseeded Sock once in each set -- both times to take the set. Isner avenged a quarter-final loss to Sock at Newport a fortnight ago and will face Dudi Sela in the title match after the Israeli downed ...

Weather Gang: Weather, hype and social media: Gearing up for Weather Geeks 25 Jul 2014

CWG's Jason Samenow is the featured guest on WxGeeks, a new talk show on The Weather Channel, that airs Sunday at noon.

"Weather Geeks" to Premiere on The Weather Channel 16 Jul 2014

The show will be hosted by Dr. Marshall Shepherd, past president of the American Meteorological Society (AMS) and director of the University of Georgia's atmospheric sciences program.

Business RadioX's Atlanta Business Radio Spotlights Location Based Marketing Association 16 Jul 2014

Atlanta Business Radio hosts Lee Kantor and Stone Payton welcomed Aubriana Lopez into the studio to discuss the Location Based Marketing Association and how it helps Atlanta businesses identify more advertising ...

Hawthorne Acquires Atlanta Executive Jet Center at Cobb County Airport (KRYY) Adding Another FBO to the Hawthorne ... 15 Jul 2014

Hawthorne Global Aviation Services today announced the acquisition of Atlanta Executive Jet Center at Cobb County Airport , the fourth Fixed Based Operator in Hawthorne's nationwide network. The new Hawthorne ...

Who Turned Out the Lights? The Coming Mega Sun Storm 6 Jul 2014

At Delta Air Lines’ ( DAL ) operations center in Atlanta, meteorologists do more than monitor the usual wind, rain, and snow. They also keep a close eye out for a less common but potentially more dangerous phenomenon known as space weather.

FEMA urges residents to take steps to prepare, listen to local officials 1 Jul 2014

The Federal Emergency Management Agency (FEMA), through its National Watch Center in Washington and its regional office in Atlanta, and in coordination with the National Weather Service and National Hurricane Center, is monitoring the conditions of Tropical Storm Arthur off the east coast of Florida. FEMA remains in close contact with state emergency management partners in potentially affected ...
Show all

Atlanta's Weather Forecast
Jul 20 10:03 pm

Atlanta Weather Report
May 21 9:24 am

Atlanta's Weather Forecast
Feb 22 10:28 pm

Winter weather in Atlanta
Jan 29 2:35 pm

The Dead Weather Atlanta
Sep 12, 2013 1:27 pm
Show all

Weather Atlanta on friendfeed...

Young Dread: Hot Atlanta Weather - Behind The Scenes Clip 19 (Official Music Video) Miss Me - Britney Jewelz 25 Jul 2014

Young Dread
Hot Atlanta Weather - Behind The Scenes Clip 19 (Official Music Video) Miss Me - Britney Jewelz - http://www.youtube.com/watch...
Hot Atlanta Weather - Behind The Scenes Clip 19 (Official Music Video) Miss Me - Britney Jewelz

Podcast

ĐÂY LĂ€ Đᝀ THI NÄ‚M 2012 THÁNG 9 MARCH - NEW TOEIC Part 5 / 6 / 7 Part 5 + Part 6: finish within 23 minutes 101. Every Saturday afternoon in a parking lot on Cedar Street, collectors come to _______ off their prized vintage cars. (a) show (b) turn (c) hold (d) watch 102. Everybody _______ has a company-issued cellular phone should e-mail their name and phone number to Cassandra Miller by 5 P.M. tomorrow. (a) who (b) whom (c) which (d) where 103. The most _______complaint among the staff is not having enough opportunities for professional development. (a) common (b) commonly (c) is common (d) is commonly 104. Because this month has been unusually _______, my team and I have been able to take the time to clean out file cabinets and archive old project materials. (a) slow (b) busy (c) late (d) active 105. The number of people submitting new _______ for jobless aid dropped by 11,000 last week. (a) claim (b) claims (c) claimed (d) claiming 106. When we _______ the world's economic development on a timeline we can see periods in which certain business sectors experienced an economic boom. (a) examine (b) examines (c) examining (d) examination 107. Business was slow overall on Wall Street this spring, but Richardson Holdings still _______ to show strong results. (a) earned (b) spread (c) traded (d) managed 108. The _______ retail price for the shoe polish is $3.99, roughly 25 percent lower than other shoe polishes currently on the market. (a) suggest (b) suggested (c) suggesting (d) suggestion 109. The board will take until Monday to choose between two competing bids: one from Neptune, and the _______ from an unnamed Russian conglomerate. (a) ever (b) other (c) either (d) neither 110. Political leaders have reached an _______ on a health bill that will extend health coverage to millions of Americans. (a) agree (b) agreed (c) agreeing (d) agreement 111. The meeting with Mr. Kim _______ until Tuesday, December 15th, at 2:00 p.m. (a) postponed (b) had postponed (c) has postponed (d) has been postponed 112. The report noted that agriculture consumes _______ 95 percent of all the water humans use. (a) widely (b) foully (c) roughly (d) publicly 113. Consumer confidence fell in August to its lowest _______ since November 2004. (a) point (b) price (c) attendance (d) enrollment 114. Daniel Peterson, Trapani's new CEO, has _______ to hold company-wide meetings every three months. (a) promise (b) promises (c) promised (d) promising 115. The hotel provides free shuttle _______ to the train station and the airport. (a) room (b) service (c) baggage (d) shipping 116. The suburbs north and east of the city may get as much as eleven inches of _______ by tomorrow morning. (a) snow (b) snows (c) snowed (d) snowing 117. Governor Hester sees small business as the best hope for _______ the state's economy. (a) revitalize (b) revitalized (c) revitalizing (d) revitalization 118. You cannot, as a manager, _______ entirely on statistics to gauge employee performance, because statistics can often be misleading. (a) rely (b) trust (c) expect (d) convince 119. More of the world's hot chiles _______ from Central Mexico than from any other part of the world. (a) eat (b) come (c) made (d) grow 120. The city's median real estate prices declined 3.4 percent this year, according to an _______ by the Home Realty Market Report. (a) analyze (b) analysis (c) analyzed (d) analyzing 121. The value of _______ mid-sized cars that get good mileage has soared alongside the rising price of gasoline. (a) use (b) uses (c) used (d) using 122. John O'Connell recommends that we _______ to a new anti-virus software package. (a) delete (b) switch (c) replace (d) purchase 123. Heffitter Inc. strongly encourages its _______ to use all their vacation days. (a) employ (b) employees (c) employing (d) employment 124. Mr. Hansen was born in Denmark, grew up in Germany, went to university in England, _______ earned his law degree in the United States. (a) or (b) so (c) and (d) also 125. Rent for a one-bedroom apartment in the center of town _______ $900 per month. (a) averages (b) is average (c) was averaged (d) has an average 126. The Bookstore will close for inventory on Thursday at noon; we will open in the morning as usual but no books will be sold _______ noon. (a) after (b) since (c) almost (d) besides 127. Peel the potatoes into thin slices and lay them on a baking sheet, overlapping them slightly, until the sheet is _______. (a) cover (b) covers (c) covered (d) covering 128. April is a special time _______ the colorful landscapes of Holland, when“ tulip season” is in full bloom! (a) experienced (b) experiencing (c) to experience (d) have experienced 129. The GT500 is designed to operate normally in temperatures _______ from -10°C to 40°C. (a) ranging (b) heating (c) freezing (d) operating 130. Students cannot leave the library to return to the classroom or to go to any other area in the building without _______ from the librarian. (a) permit (b) permitted (c) permission (d) permitting 131. All _______ with the client must be cleared with Barbara Sommers in the legal department. (a) statements (b) transmission (c) communication (d) announcements 132. Boulder College is actively recruiting professors who are well-known in _______ fields. (a) his (b) its (c) those (d) their 133. Life in the City, Quentin Nagano's first album in five years, _______ in stores and online on August 15th. (a) to release (b) has released (c) is a release (d) will be released 134. To ensure that the work is completed _______ the deadline, I recommend hiring a part-time assistant for Ms. Marshall. (a) by (b) of (c) in (d) over 135. Bronson's firm is moving to a larger suite in the same office tower where it is _______ located. (a) mostly (b) largely (c) recently (d) currently 136. Wichita, Kansas is to civil aviation _______ Detroit used to be to automobiles: the center of the industry. (a) what (b) when (c) where (d) which 137. If you are thinking about _______ to the beach for the weekend, don't miss WBNC's up-to-the-minute weather forecasts. (a) go (b) gone (c) going (d) to go 138. Simon Capital owns interests in several local malls, including the Springfield and Montgomery malls, which have been seeing steady _______ in sales. (a) decline (b) declines (c) declined (d) declining 139. _______ many teaching hospitals have moved toward privatization, the government still owns most of the nation's medical centers. (a) Unlike (b) Despite (c) Although (d) Throughout 140. Stock prices surged yesterday, as _______ that two companies were seeking to buy Benko, Inc. raised investors' hopes. (a) a report (b) to report (c) was reported (d) were reporting Questions 141-143 refer to the following letter. THIS WEEK IN ART Connected by history but more than an ocean away, the Canary Islands and San Antonio are getting to know each other better _______ cultural exchanges. 141. (a) under (b) about (c) toward (d) through Some of _______ city's earliest Old World settlers arrived from the Canary Islands in 1731, and their surnames live on in the names of our streets and neighborhoods - as well as in some of our residents!. 142. (a) a (b) the (c) each (d) those For this year's Fotoseptiembre Festival, seven contemporary photographers from the Canary Islands are set to attend a reception from 6 to 8 P.M. Tuesday for their exhibit,“ A Ojo De Canario.” Their photos will be on _______ through November 30 at the San Antonio. 143. (a) camera (b) display (c) ceremony (d) attendance Questions 144-146 refer to the following letter. To:“ Steve Cashman” From:“ Ivan Cocker” Date: Monday, February 12, 20-- 9:05 p.m. Subject: Re: Video Presentation ---------------------------------------------- Hi Steve, Regarding the technology you want to use on your upcoming Web-based video presentation, I think you are on the right track. I know that, theoretically at least, it is possible to use JavaScript to control a video player when it is embedded in a Web page. I have also _______ that it's not likely to work across different browsers and platforms - but it's probably okay in an intranet environment where you can control the delivery media. 144. (a) hear (b) heard (c) hears (d) hearing As for integrating text _______ your video, this is fairly simple, but should not be done with JavaScript. The easy way to do it is to re-edit the video with the words superimposed, and then re-export the video. 145. (a) so (b) with (c) over (d) among I am available to take on either or both of these projects, so if you decide to go forward with this work, just let me _______. 146. (a) know (b) known (c) knowing (d) knowledge Questions 147-149 refer to the following letter. GET 50% OFF THE SUNDAY PAPER When You Purchase Your Favorite Magazine! Beginning February 17, _______ the Denver Express News every Sunday for 50% off the newsstand price when you purchase one of these magazines at a participating FER Grocery Store: * Natural Life * Men's Quarterly * Denver Tonight! * Cooking. 147. (a) receive (b) receives (c) received (d) receiving Not only will you get your favorite magazine, but you will _______ enjoy the Sunday paper, 148. (a) too (b) also (c) either (d) besides s which comes packed with money-saving coupons, fascinating features, the latest sports highlights and in-depth news _______! Talk about a super Sunday! Stop by your local FER today! 149. (a) story (b) article (c) coverage (d) reporter Questions 150-152 refer to the following letter. Glacier Real Estate P.O. Box 202801 Helena, MT 59620 August 2, 20— Roberta Van Stansen 225 Cruise Avenue Helena, MT 59601 Dear Ms. Van Stansen, I am a real estate broker with Glacier Real Estate and _______ had a client call me regarding a Montana City/East Helena property that is listed in your name. The property is located at: 150. (a) daily (b) clearly (c) rapidly (d) recently 1 Jackson Creek Road Montana City, Montana MT 59634 My client is very _______ in exploring the possibility of purchasing this property from you. If this is of interest to you, I would appreciate you contacting me at your earliest convenience. You can call me at (406) 458-8840. 151. (a) open (b) probable (c) concerned (d) interested Thank you very much for your _______. I look forward to hearing from you soon. 152. (a) vendor (b) proposal (c) attention (d) possession Best Regards, Harper Rathmann Glacier Real Estate Part 7 : finish within 22 minutes Stereo City's New CEO Alters Reporting Plans In his first public move as Stereo City Corp.'s new chief executive, Robert Berumen scrapped quarterly chats with industry analysts. Instead of conducting quarterly conference calls, the company will provide financial results by issuing a“ comprehensive press release.” Industry analyst and television host Donna Nees commented that“ increasingly, companies are abandoning the conference calls with analysts.” The consumer electronics retailer also said it will communicate details on its progress strictly through quarterly news releases and required government filings. Stereo City spokesman Greg Lively said that the company would announce second quarter financial results on July 21. 153. How will Stereo City release its quarterly reports? (a) On its Web site (b) In a conference call (c) Through a press release (d) Via a live television broadcast 154. Who made the decision to change the way results are reported? (a) Donna Nees (b) Greg Lively (c) The new CEO (d) A consultant Benjamin Watson Senior Center 120 West Main Street St. Louis, MO January 22, 20— Richards & Leeds Accounting Services 550 2nd Avenue St. Louis, MO To our friends at Richards and Leeds Accounting Services, On behalf of our executive board and all our members I would like to thank you for your continued support of the Benjamin Watson Senior Center. As you know, the Benjamin Watson Senior Center provides essential services to senior citizens throughout the metropolitan St. Louis area, and is funded entirely through local contributions. Your continued support allows us to continue to fulfill our mission. Thank you again for your donations throughout the year. We look forward to seeing you at this year's community spaghetti dinner, to be held March 19th at the center. Best regards, Anthony Klein, Director Benjamin Watson Senior Center 155. Why has Anthony Klein written this letter? (a) To announce an upcoming fundraising event (b) To thank a supporter for making a donation (c) To ask for money to support a senior center (d) To announce the results of a fundraising drive 156. What is learned about the Benjamin Watson Senior Center? (a) It is celebrating an anniversary. (b) It is having financial difficulties. (c) It is allied with a national network. (d) It is supported entirely by donations. Got Gas? If you would like to speak to someone about converting your home to Timmler natural gas heat or are interested in natural gas products, call 1-800-GAS-9999, ext. 76. You can also go to www.timmlerenergydelivery.com or fill out and return this reply card. A representative will contact you within a week. Name: ________ Address: ___________________________________________ City: ________ State ________ Zip ________ Telephone (___) _______________ Best time to call ________ A.M. ________ P.M. I am interested in natural gas for: ___ Heating ___ Cooking ___ Water heater ___ Clothes Dryer ___ Gas fireplace ___ Outdoor grill ___ Pool heater ___ Other: _________________ What is the approximate age of your furnace or boiler? ___ Less than 10 years ___ More than 10 years Timmler Energy Delivery * Offers on natural gas heating equipment only available to homeowners in Brooklyn, Queens, Staten Island, and Long Island where Timmler Energy Delivery gas service is available, and who already use natural gas in their homes but not for heating. Customer is required to pay for the installation of the heating equipment. All programs and incentives are subject to change and some restrictions may apply. 157. Why would someone call 1-800-GAS-9999? (a) To schedule a furnace delivery (b) To file a complaint about service (c) To discuss problems related to billing (d) To arrange for natural gas service for a residence 158. What information does the form ask people for? (a) The age of their heating equipment (b) The account number they are inquiring about (c) The date and time that the problem occurred (d) The number of people who use the water heater each day. 159. What is a restriction on the offer described in the form? (a) Customers must agree to a 2-year service agreement. (b) Employees of Timmler Energy Delivery are not eligible. (c) Homeowners must currently use gas for purposes other than heating. (d) All equipment deliveries must be made during regular business hours From: Sean Novak To: All Employees Date: Monday, March 20 Subject: Visiting Science Reserves Coordinator -------------------------------------------------------------------- Molly Eakins from Science Periodicals Reserves will be setting up shop here in the Business School Library starting January 18, 20--. She will be working here during the duration of the construction of the Interdisciplinary Science Building, which will be going up right next door to us. Molly will be located in the Business Periodicals Reserves unit and will be available Monday through Friday 9 a.m. - 4:30 p.m. Many of her afternoons will be spent on the construction site, so she has suggested that people who need to see her might have better luck in the morning. Her telephone and e-mail address will remain the same. 160. What does the e-mail announce? (a) The hiring of a new coordinator (b) The creation of a new job position (c) The start of a construction project (d) The temporary relocation of a staff member. 161. What is learned about the Business School Library? (a) It does not have a periodicals reserve section. (b) It has the same coordinator as the Science Library. (c) It is next door to the Interdisciplinary Science Building. (d) It will be undergoing construction beginning in early January 162. What does the e-mail suggest that people do? (a) Reserve periodicals by telephone or email (b) Try to reach Molly Eakins on weekday mornings (c) Make note of Molly Eakins's new contact information (d) Borrow science periodicals through the business library Spelling Bee Slated for May 20 at Webb High School The Parents Action Committee on Life Academic Concerns (PAC-LAC) is preparing for its 18th annual spelling bee. It is open to children in first through seventh grades and will be held at 10:45 A.M. on May 20th in the auditorium at Webb High School, 108 McPherson Avenue. The registration fee is $10 per student. If you are interested in enrolling a child, you must complete a registration form and return it along with the registration fee (check or money order - please do not send cash) payable to PAC-LAC with a self-addressed, stamped envelope; one registration per envelope. Forms and information are available by calling Alfred Soler at 717-9087 between 7 P.M. and 9 P.M. Monday through Friday. The registration deadline is Monday, May 15th. Mail completed forms to PAC-LAC, P.O. Box 27555, Lansing, MI 48910. Spelling Bee sample word lists, rules, rehearsal dates, and schedule will be mailed upon receipt of the registration fee. There will be no refunds. 163. What is PAC-LAC? (a) A parents' organization (b) A committee of academics (c) The name of Webb High School's spelling team (d) The company that is sponsoring the spelling bee 164. Who is eligible to participate in the Spelling Bee? (a) Children in grades 1-7 (b) Students aged 16 and under (c) All Webb High School students (d) All children enrolled in Alfred Soler's program. 165. What will be sent out after the registration fee is paid? (a) A t-shirt (b) A registration receipt (c) The rules for the contest (d) The directions to the event The World's Best Telephone Headsets The Olassen Wireless Telephone Headset represents a revolution in telephone headset design. Every headset contains two embedded microphones. The first microphone picks up every nuance in your voice before transmission; the second microphone filters out unwanted background noise. The result is an enhanced signal that sounds even better than face-to-face conversation. This revolutionary microphone technology is further enhanced by a speaker that includes base amplification, so you hear the full voice of the person on the other end of the line. Find the nearest Olassen retail outlet at www.olassenacoustics.com, or call 1-888-845-9000. 166. What is a feature of the Olassen Wireless Telephone Headset? (a) It has two microphones. (b) It has adjustable headphones. (c) It has lightweight earphones. (d) It has a digital volume control. 167. What claim is made about the Olassen Wireless Telephone Headset? (a) It fits comfortably on any adult. (b) It works with any wireless telephone. (c) It was originally developed for the music industry. (d) It produces better sound than face-to-face conversation. 168. How can the Olassen Wireless Telephone Headset be purchased? (a) Through a Web site (b) At Olassen retail outlets (c) Through the Olassen catalog (d) At several department stores MEMORANDUM From: Michael Santucci, Senior VP, HR To: All Slater Systems Employees Sent: Monday, September 18, 20-- 4:01 P.M. Subject: Slater Systems Annual Compensation Statement --------------------------------------------------------------- Fellow employees, Within the next week, you will be receiving in your home mail a confidential, personalized Compensation Statement from Slater Systems. The feedback we received from employees on these statements last year was very positive and indicated that we should continue to issue these statements on an annual basis. Your Compensation Statement details the many items that make up your total compensation, including your base salary, the employer-paid portion of your health benefits, the Slater Systems Retirement Plan and the Company's matching contribution to the Slater Systems 401(k) Savings Plan. Please take the time to review your Statement carefully. Although I am certain that you will find the Compensation Statement helpful, we would like to hear your opinion. Please call or e-mail your local Human Resources department or me with your thoughts or questions. Sincerely, Michael Santucci Senior VP, HR Slater Systems 169. What is learned about Michael Santucci? (a) He is a new employee. (b) He is the CEO of Slater Systems. (c) He has requested a Compensation Statement. (d) He works in the Human Resources department. 170. How will employees receive their Compensation Statements? (a) By e-mail (b) By regular mail (c) By accessing a company Web site (d) By meeting with their supervisors 171. What can be inferred about the Compensation Statements? (a) Employees find them useful. (b) They are being discontinued. (c) Employees must request them. (d) They are updated twice a year. 172. What is learned about Slater Systems? (a) It contributes to its employees' retirement accounts. (b) It has recently changed its employee benefits package. (c) It conducts salary reviews for all employees annually. (d) It is planning to reduce benefits to certain employees. Dixie Rose Makes Another Stride in Recovery The St. Louis Derby winner Dixie Rose had the cast changed on his broken hind leg, his veterinarian said yesterday, and the plates and screws that were inserted three weeks ago appear to be working. The first cast, which was placed on Dixie Rose's leg after four hours of surgery on May 21, was removed under general anesthesia, the University of Missouri School of Veterinary Medicine's Skroll Center said in a news release. “His leg looks excellent,” Dr. Debra Gregory said in the release. She added that the incision had healed well and the graft was taking. Dr. Gregory implanted a plate and 27 screws to help the ankle fuse a day after Dixie Rose fell during the Holloway Stakes race in Charleston, South Carolina. “All of the implants look unchanged,” Dr. Gregory said.“ The prognosis is good. It's unlikely he will race again, but the leg should recover fully.” Dixie Rose, a three-year-old colt, remains in the intensive care unit at the hospital in Columbia, MO. 173. What is learned about Dixie Rose? (a) He won the St. Louis Derby. (b) He won three of his last four races. (c) He was unable to start the Holloway Stakes. (d) He was not expected to win the Holloway Stakes. 174. Who is Debra Gregory? (a) A horse trainer (b) Dixie Rose's owner (c) The head of the Skroll Center (d) The doctor treating Dixie Rose. 175. How can Dixie Rose's condition be described? (a) As critical (b) As recovered (c) As improving (d) As unchanging. 176. What information is NOT mentioned in the article? (a) How old Dixie Rose is (b) How Dixie Rose became injured (c) How Dixie Rose's injury was treated (d) How much Dixie Rose has earned in winnings. To: From: Date: November 4, 20-- 2:40:18 PM EST Subject: [AIE] Your membership ID card will be mailed within the next week ------------------------------------------------------ Dear Jack McCarrol, We are sending you this e-mail message to confirm that your membership ID card/receipt has been printed and will be mailed within the next week. We apologize for delays in processing recently as we upgraded our membership system. If you would like an electronic copy of your receipt e-mailed to you (in addition to the printed receipt already on its way), please let us know. If you have any questions about your membership, please contact us at members@aie.org or telephone 703-836-0662 (toll free in the United States: 888-547-2296). Thank you for being part of AIE! Sincerely, AIE Member Services Association of Industrial Engineers (AIE) P.O. Box 7845 Alexandria, Virginia 22314 Web http://www.aie.org/ 177. Why has this e-mail been sent? (a) To describe the benefits of AIE membership (b) To request additional personal information (c) To apologize for sending something to the wrong person (d) To explain that a delay in processing has been resolved. 178. What can be inferred about Jack McCarrol? (a) He joined AIE online. (b) He recently joined AIE. (c) He runs his own engineering firm. (d) He wrote a letter of complaint to AIE. 179. What information is provided about AIE? (a) A fax number (b) A street address (c) A toll-free phone number (d) A direct number to the manager's office. 180. What is offered to Jack McCarrol in the email? (a) Access to a members-only Web site (b) An electronic version of his receipt (c) Information about upcoming members only events (d) A free listing of his business in the membership directory. Circulation at the top 10 newspapers Average paid weekday circulation of the 10 largest U.S. newspapers for the 6 months ended June 30 and percentage change from the same period a year ago: --------------------------------------------------- Newspaper Circulation % Change --------------------------------------------------- USA Daily 2,272,815 2.09 --------------------------------------------------- The Wall Street Report 2,049,786 -1.00 --------------------------------------------------- The New York Messenger 1,142,464 0.05 --------------------------------------------------- Los Angeles Herald 851,832 -5.40 --------------------------------------------------- The Washington News 724,242 -3.77 --------------------------------------------------- New York Daily Star 708,477 -3.75 --------------------------------------------------- New York Tribune 673,389 0.08 --------------------------------------------------- Chicago Chronicle 579,079 1.11 --------------------------------------------------- Houston Bulletin 512,888 -4.11 --------------------------------------------------- The Phoenix Globe 438,765 3.11 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- From: Kenneth Behan, Managing Editor, Kelbyville Dispatch To: Editorial and reporting staff Date: April 8, 20— Re: Circulation numbers Attachments: circulation.doc -------------------------------------------- All, I've sent you this clipping from the USA Daily on newspaper circulation to make a point. We have been feeling pressure from above to increase circulation. But this year's numbers are up two percent compared to last year's! That is magnificent when you consider that firstly, our population base here in the Kelbyville area has actually shrunk by four percent in the last year; and secondly, almost none of the major newspapers in the nation are doing as well as we are. So I want to say congratulations to everybody. You are doing terrific, terrific work and I am well aware of it. Keep it up. 181. What does the table show? (a) The percent change in circulation from a year earlier. (b) The percentage of market share each newspaper controls. (c) The annual revenue generated by weekday newspaper sales. (d) The total number of newspapers sold over the past 6 months. 182. Which newspaper showed the largest percentage drop in circulation? (a) USA Daily (b) Los Angeles Herald (c) Houston Bulletin (d) The Phoenix Globe. 183. How can the circulation of the New York Tribune be described? (a) As unsteady (b) As variable (c) As improved (d) As unchanged. 184. What does Kenneth Behan imply about his newspaper? (a) Its sales are growing faster than expected. (b) Its circulation figures compare favorably to other newspapers. (c) Its writers and reporters work harder than those at other newspapers. (d) Its audience is different from most of the area's other daily newspapers. 185. What does Mr. Behan point out about his newspaper? (a) It has won more awards than the USA Daily has. (b) Its online version now has more readers than its print version. (c) Its circulation has gone up even as its customer base has decreased. (d) It has a smaller population base than most newspapers with similar circulation. New Travel Statistics Released U.S. airline passengers last year arrived late to their destinations and lost their luggage more often than passengers in previous years, yet complained less frequently, according to statistics released last Friday by the U.S. Department of Air Transportation. According to the department's report, 75 percent of all passenger airplanes last year failed to arrive on time. Airplanes the previous year had a 77 percent on-time arrival rate. Additionally, there were 6.7 reports of lost or damaged baggage for every 1,000 passengers, up from 6.6 reports per 1,000 the previous year. That statistic has risen steadily since 2002. Among national carriers, Colorado Airlines and SkyClear Air had the lowest rates of mishandled baggage, while Northeast Atlantic and BTB Airlines reported the highest. The report also found that Colorado and Limitless Air had the highest on-time arrival rates, while the lowest were recorded by JetHigh Air and Skyward Air. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Best airports for on-time arrivals: ---------------------------------------------- Percentage of on-time arrivals: Cincinnati 83.14 Salt Lake City 82.82 Phoenix 80.27 Best airports for on-time departures: ---------------------------------------------- Percentage of on-time departures: Salt Lake City 85.68 Cincinnati 84.48 San Diego 82.42 Worst airports for on-time arrivals: ---------------------------------------------- Percentage of on-time arrivals: Newark 62.56 New York City 64.16 Chicago 68.23 Worst airports for on-time departures: ---------------------------------------------- Percentage of on-time departures: Chicago 68.84 Atlanta 71.61 Newark 71.87 186. What statistic has risen annually since 2002? (a) The number of late arrivals (b) The number of airline passengers (c) The number of lost or damaged bags (d) The number of passenger complaints. 187. Which of the following airlines reported the fewest mishandled bags? (a) JetHigh Air (b) BTB Airlines (c) SkyClear Air (d) Northeast Atlantic. 188. What is implied about Colorado Air? (a) It had problems in several areas. (b) It reported the fewest customer complaints. (c) It had more passengers than most other airlines. (d) It was better than most of its rivals in several categories 189. What was reported as the highest percentage rate for on- time departures? (a) 62.56 (b) 68.84 (c) 83.14 (d) 85.68. 190. Which airport reported the worst on-time arrival rate? (a) Newark (b) Chicago (c) Phoenix (d) Cincinnati. SWIMMING WITH SHARKS Oahu's Most Thrilling Adventure! Guaranteed Sharks! - No experience necessary - No age limit - All gear and equipment provided Observe them in the open ocean from the safety of a shark cage! A metal cage with strong Plexiglas windows gives you the closest, most exhilarating shark encounter you could ever imagine! 808-222-9393 Oahu Shark Adventure www.oahusharkadventure.com. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Brendan, I think I found the perfect activity for Mr. Mendoza when he's visiting the Honolulu offices next month. Check out this Web site: www.oahusharkadventure.com This might seem a little extreme, but we all know how much Mr. Mendoza loves the ocean and scuba diving. We bring him scuba diving on every trip he takes out here. But I also know that he's fascinated by sharks. The last time he was in Hawaii he was reading a book about them and would bring them up in conversation every chance he had. So I think this would be perfect for him - something different but something he would enjoy very much. My brother-in-law went on a shark adventure through Oahu Shark Adventure when my sister and her family came to visit me last summer. He said it was very safe, very well organized, and an experience that he will never forget. So what do you think? Perhaps we can discuss the idea with the whole team on Thursday. We can find out if we have any volunteers to go on a shark-viewing adventure with Mr. Mendoza - if we're all in agreement that it's a good idea. Jung-wha 191. What information does the advertisement provide? (a) A list of prices (b) A schedule of times (c) Recommended sites for visitors (d) Equipment and experience requirements. 192. Why has Jung-wha written the note? (a) To recommend a hotel for Mr. Mendoza (b) To suggest an activity for Mr. Mendoza (c) To ask about Mr. Mendoza's travel plans (d) To inform Brendan about Mr. Mendoza's proposal. 193. What can be inferred about Mr. Mendoza? (a) He is moving to Honolulu. (b) He is writing a travel book. (c) He will be visiting his brother-in-law. (d) He has traveled to Hawaii several times. 194. What does Jung-wha suggest doing? (a) Delaying a schedule meeting (b) Discussing her idea in a meeting (c) Calling Mr. Mendoza at his office (d) Studying Mr. Mendoza's proposal further. 195. In the note, the phrase“ Check out” in paragraph 1, line 2, is closest in meaning to (a) pay for (b) look at (c) leave out (d) ask about. Staff Profile: Dr. Green Joseph Green, professor of chemical engineering, is an expert on interfacial processes, particularly on the development and application of x-ray scattering techniques for on-site studies of mineral-fluid interfaces. Green earned bachelor's and master's degrees, as well as his 1960 Ph.D. in chemical engineering, at the University of Indiana. After four years at the Vivinex Corporation, he joined the faculty of Haverton University in 1963. He left Haverton in 1982 to become senior scientific advisor at Petro Energy Corporate Research Labs, and joined Staunton University's Chemical Engineering Department as professor in 1987. Green was elected to the U.S. Engineering Council in 1990. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ United Chemical Laboratories 1000 Corporate Drive Lacy, NM 82144 February 10, 20— Joseph Green, Ph.D. Chemical Engineering Department College of Chemistry Staunton University Menlo Park, CA 94025 Dear Professor Green, In light of your renowned research and your contributions in the area of mineral-fluid interfaces, we would like to formally invite you to serve as an Invited Speaker at the upcoming Interfacial Process Symposium, to be held at United Chemical Laboratories, in Lacy, N.M., on May 15. We hope your lecture will include a discussion of trends and current developments in X-ray scattering technology. We will provide roundtrip airfare, hotel accommodation, roundtrip airport transportation, as well as an honorarium of US $800. If you are willing to accept our offer, we would appreciate you contacting us before April 1. I also will need your up-to-date curriculum vitae, and a brief abstract of our talk for inclusion in the conference proceedings. Please let us know if you will need to use a computer, overhead projector, or other display technology. We will be happy to arrange for copying any handouts you may have. Your contribution to this symposium would be of enormous benefit to all the participants. Please do not hesitate to contact me if you have any concerns and/or suggestions. Yours sincerely, Bruce Nagy, Ph.D. Director of Corporate Research United Chemical Laboratories 196. What is learned about Dr. Green? (a) He occasionally works as an advisor for private corporations. (b) He has spent his entire career studying mineral - fluid interfaces. (c) He received his graduate and undergraduate degrees from the same university. (d) He began working at Staunton University shortly after obtaining his doctorate. 197. What is listed as one of Dr. Green's accomplishments? (a) Winning a national engineering award (b) Founding a scientific research institute (c) Developing an important research technique (d) Establishing a new department for research. 198. What is learned about the event that Dr. Green has been invited to attend? (a) It is an annual conference. (b) It is being held in a university. (c) It is sponsored by a private corporation. (d) It is focussed exclusively on x-ray scattering technology. 199. Which of the following does Bruce Nagy NOT offer to do for Dr. Green? (a) Pay him for his appearance (b) Pick him up at the airport (c) Give him a tour of the area (d) Make copies of his handouts. 200. What does Bruce Nagy ask Dr. Green to do? (a) Provide a copy of his lecture notes (b) Respond before the beginning of April (c) Give a demonstration of his latest invention (d) Leave time open for questions from the audience. ANSWER 101. A 102. A 103. A 104. A 105. B 106. A 107. D 108. B 109. B 110. D 111. D 112. C 113. A 114. C 115. B 116. A 117. C 118. A 119. B 120. B 121. C 122. B 123. B 124. C 125. A 126. A 127. C 128. C 129. A 130. C 131. C 132. D 133. D 134. A 135. D 136. A 137. C 138. B 139. C 140. A 141. D 142. B 143. B 144. B 145. B 146. A 147. A 148. B 149. C 150. D 151. D 152. C 153. C 154. C 155. B 156. D 157. D 158. A 159. C 160. D 161. C 162. B 163. A 164. A 165. C 166. A 167. D 168. B 169. D 170. B 171. A 172. A 173. A 174. D 175. C 176. D 177. D 178. B 179. C 180. B 181. A 182. B 183. D 184. B 185. C 186. C 187. C 188. D 189. D 190. A 191. D 192. B 193. D 194. B 195. B 196. C 197. C 198. C 199. C 200. B 17 Jul 2014

ODC events
ĐÂY LÀ Đᝀ THI NĂM 2012 THÁNG 9 MARCH - NEW TOEIC Part 5 / 6 / 7 Part 5 + Part 6: finish within 23 minutes 101. Every Saturday afternoon in a parking lot on Cedar Street, collectors come to _______ off their prized vintage cars. (a) show (b) turn (c) hold (d) watch 102. Everybody _______ has a company-issued cellular phone should e-mail... - http://www.facebook.com/permali...